יום שלישי, 14 מאי, 2024

מתכון לקציצות אבוקדו

הפתעה בקציצה

איך לא חשבנו על זה קודם! מי לא אוהב קציצות? ואבוקדו? עכשיו, השילוב המנצח.

מתכון לקציצות אבוקדו

חברת "אבוקדו גרנות" המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו, פירות וירקות טריים של חקלאי גרנות, מגישה מתכון למנה מקורית וטעימה: קציצות עוף עם רכיב מפתיע – אבוקדו! מתכון קל הכנה המשלב אבוקדו במנה המתאימה כמנה עיקרית בארוחת צהריים, ערב ובאירוח משפחתי. בתיאבון!

קציצות עוף עם אבוקדו 

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):

1/2 קילו חזה עוף טחון
1/2 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"
1/4 כוס קמח
1 בצל קצוץ דק
1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה
1 כף לימון פרסי
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים חצי קילו חזה עוף טחון עם חצי אבוקדו בשל ומעוך ועם רבע כוס קמח.
  2. מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה.
  3. מתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל.
  4. מגלגלים לקציצות.
  5. מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.
  6. ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל.

השימוש במתכון באבוקדו מסוג "אבוקדו גרנות", להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ.

אהבתם? אכלתם? הכנתם? שלחו לנו תמונות בתגובות!

בתמונה: קציצות עוף עם אבוקדו (צילום: הדס ניצן)

הגיבו לכתבה

הכתבות הנצפות ביותר

פרסמו אצלנו