יום שני, 26 יולי, 2021

בורקיטס של מירי טולדנו ארליך

בורקיטס במילוי גבינה בולגרית ותרד, כשר לפסח וטעים כל השנה

בורקיטס ממולא, פריך ומלוח שלא תצליחו להפסיק לאכול. כשר לפסח לאוכלי קטניות, וגרסה שמתאימה לכל השנה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בורקיטס של מירי טולדנו ארליך

מתכון לבורקיטס במילים פשוטות:

הבצק:

שקית תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח
חצי חמאה מומסת
כוס מים
מעט מלח

יש לערבב את מרכיבי הבצק יחד (אך לא ללוש) ולתת לו לנוח, בינתיים אפשר להכין את המלית.

המלית:

טגנו בצל קטן קצוץ ב-2 כפות שמן זית
הוסיפו 2 שיני שום כתוש ואת עלי התרד
טבלו במעט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסט
העבירו לקערה והוסיפו קוביות קטנות של גבינה בולגרית מעודנת 5%,  כ-3/4 קופסה.
חלקו את הבצק ל-32 כדורים, פיתחו כל כדור לעלה דק בין כפות הידיים, שימו מעט מהמלית, סגרו ועצבו מעט
מרחו ביצה טרופה, ופזרו שומשום

אפייה:

ב-170 מעלות 20 דקות בטורבו
בהצלחה!

הגיבו לכתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכתבות הנצפות ביותר