שבת, 27 נובמבר, 2021

אמפנדס כולל מתכון לבצק

האמפנדס הכי טעימים שתכינו בעצמכם, כולל מתכון לבצק אמפנדס על בסיס שמן

במינימום שלבים, כולל מתכון לבצק על בסיס שמן, מתכון לאמפנדס אפויים בתנור שתוכלו להכין בקלות
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אמפנדס כולל מתכון לבצק

יש לי הזכות להיות נשואה לגבר ארגנטינאי, ולהכין לו אמפנדס ״כמו בבית״, את המתכון הזה שיפרתי במשך כמה שנים והנה הוא לפניכם, פשוט ולעיניין.
אמפנדס אפויים במילוי בשר טחון שכולם אצלנו אוהבים:

הבצק:

בקערת המיקסר עם וו לישה:
3 כוסות קמח (אפשר להחליף אחת בקמח מלא)
1/3 כוס שמן
3/4 כוס מים
1 כפית מלח
1 כף סוכר

הבצק יוצא גמיש ולא דביק.
ארגנטינאים אמיתיים מרדדים וחורצים עם כוס עיגולים. אני מרמה קלות, מחלקת את הבצק ל16 כדורים ומרדדת כל עיגול בנפרד.

המילוי הבשרי:

2 בצלים קצוצים מטוגנים
1/2 קילו בשר טחון מוקפץ על הבצל
מלח, פלפל, פפריקה אדומה, צ'ילי מתוק, שום, חרדל, סילאן… בקיצור שיצא טעים ועסיסי 🙂 להקפיץ כ25 דקות ולא להשאיר הרבה נוזלים.
כשמתקרר להוסיף:
2 ביצים קשות קצוצות
זיתים ירוקים קצוצים

אזהרה: לא למלא בצק במילוי חם. המילוי חייב להיות קר לפחות בטמפרטורת החדר, עדיף מקורר במקרר.

כל עיגול בצק ממלאים בכף-כף וחצי מילוי וסוגרים יפה. יש המון צורות לסגור אמפנדס וזה תלוי בעיקר במילוי (יש אינסוף מילויים, בפעם הבאה אעלה תירס או מנגולד זה תענוג אמיתי)
תוכלו למצוא סגנונות סגירה ביוטיוב – סגירת אמפנדס מסורתית, סגירות שונות לאמפנדס

להבריש בביצה שיבריק ולאפות ב-200 מעלות 20-30 דקות שיזהיב יפה.

לאכול מהר כי לא ישאר 🙂

הגיבו לכתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכתבות הנצפות ביותר