יום רביעי, 6 מרץ, 2024

גאדג'טים למטבח שאתם חייבים להכיר

הגאדג'טים למטבח שיגרמו לכם לומר להם "איפה היית עד היום"

יש אביזרים למטבח שעד שלא היה לכם אותם, לא הבנתם מה אתם מפסידים. המלצות מנסיון אישי לבשלנים או מתחילים שרוצים להוציא מנות קלאס באפס מאמץ ולקצר תהליכים.

גאדג'טים למטבח שאתם חייבים להכיר

מקלות קרח שנכנסים לפיית בקבוק שתייה

5/5

קבלו את ההברקה  – תבניות לקרח בצורת מקלות עגולים שניתן להשחיל לתוך פייה של בקבוק שתייה! מכניסים את הקרח ישר לתוך הבקבוק במקום למזוג. מוצר מעולה.

קוצץ הירקות הכי טוב שמצאתי

5/5

אני אוהבת חיתוך אחיד ונקי והקוצץ ירקות הזה נותן את התוצאה הכי טובה שמצאתי. קוביות בצל לטיגון, קטנות או גדולות, צ'יפס קוביות, תפוח אדמה סלייסים, גזר, דלעת, בטטה, פשוט הכל. ועוד בסוף אני דוחפת אותו למדיח ושלום על ישראל.
מקצר את הבישול משמעותית, מהיר ופשוט לתפעול עם תוצאות מרשימות ביותר.

פותחן צנצנות ובקבוקים - "לא צריכה טובות"

5/5

כוח בידיים אין לי יותר מדי ובמקום להמשיך לבקש שיפתחו עבורי, רכשתי לפני יותר מ-10 שנים את הפותחן הצנצנות הסופר-סמארט הזה. מתלבש על כל גודל של מכסה ונותן אפשרות אחיזה טובה לפתיחת כל צנצנת. עם השנים הוסיפו לו גם את פותחן הבקבוקים, וזהו, מסודרת! לא הורסת לעצמי את הידיים, בלי שיקשוקים, טפיחות ועצבים והכי חשוב – לא צריכה טובות מאף אחד.

עושים סדר בקופסאות השימורים

5/5

יש מוצרים שעד שלא מכניסים אותם למטבח פשוט לא מבינים. זה מדף שיעשה לכם סדר בקופסאות השימורים. לא עוד אחד על השני בערימות לא נשלטות, אלא מאורגן, מסודר ובעיקר חוסך מקום. 
נסו ומבטיחה לכם שלא תצטערו ממליצה לקנות מיד אחד נוסף גם לאמא.

סוגר אמפנדס, דאמפלינגס ושאר כיסונים

5/5

נראה לי שכבר ברור לכולם שאני אוהבת לקצר במטבח, ונמנית על כל הקבוצות של אמהות מקצרות במטבח, אמהות עושות קיצורים ושאר טריקים וטיפים. רוצות להעיף את הילדים או האורחים באוויר? כיסונים יפייפיים, סגורים נפלא, כולם זהים בקלי קלות, כל מה שנותר לכל לבחור את זה את המילוי.
על הדרך, הקליקו כאן למתכון לאמפנדס על בסיס שמן שיחשבו שחזרתם הרגע מארגנטינה>

מכתש ועלי מעץ לכתישת תבלינים ומלח

5/5

יש לי אותו כ-12 שנים וזה פשוט מוצר מעולה – לא כבד, לא מרעיש, מפצפץ בקלות פלפל שחור, אנגלי, צבעוני, זרעי קימל, תערובות תבלינים ועוד. גולת הכותרת: קל מאוד לכתוש בו סוכר לאבקת סוכר ומלח לאבקת מלח, שזה (קבלו טיפ היסטרי) הכי טעים בעולם על פופקורן טרי, מתערבב בצורה מושלמת ונותן לפופקורן טעם של קולנוע.

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

הגיבו לכתבה

הכתבות הנצפות ביותר

פרסמו אצלנו